phoenix logo
Phoenix4kids
Draagt u Phoenix4kids een warm hart toe?
Overweeg een donatie!

Goed nieuws!!

Phoenix4Kids is bezig met haar groei! En wat gaan ze goed. Zoals jullie allemaal op de website hebben kunnen lezen, is er sinds begin dit jaar een Chapter bij gekomen. Dit is Chapter Drenthe, genaamd North. Hun centraal punt is in Assen en zullen dan ook in en om Assen gaan opereren. Hun openingsrit is inmiddels al een feit. Ook North doorstaat inmiddels een groei. Kleine Bram (hun eerste Phoenixkindje) reed vol trots vooraan in de openingsrit. Het Chapter telt inmiddels 19 leden. De agenda begint inmiddels aardig vol te raken en Chapter Drenthe is druk in de weer er een succes van te maken.
Phoenix4Kids Original (Limburg) zit absoluut niet stil. Zij hebben de wens om Nederland Blauw te kleuren. Phoenix4Kids Original weet heel goed dat het aantal vrijwilligers binnen de stichting hun niet groot maakt, maar dit doet het aantal kinderen dat zij helpen! En hoe mooi zou het zijn als heel veel kinderen in Nederland geholpen kunnen worden. Dit wil Phoenix4Kids verwezenlijken door te werken als één Phoenix. Vrienden in het blauw door heel Nederland. Met de komst van Chapter Drenthe maakte Original een begin hieraan. Inmiddels heeft Original vrijwilligers die de visie van Phoenix4Kids willen uitdragen in het Friese Drachten. Zij lopen als het ware stage binnen de Stichting. Zij gaan de ins en outs van de stichting leren van Original maar ook van North. Je zal hun dus op meerdere activiteiten door heel Nederland gaan tegenkomen. Uiteindelijk zullen zij gaan uitgroeien tot Chapter Friesland. Zij krijgen de volle ondersteuning vanuit Chapter Original maar zeker ook vanuit North.

De interesse in de visie van Stichting Phoenix4kids wordt steeds groter. Zo zijn er meerderen die op deze manier een Chapter zouden willen starten en dit juichen wij met trots toe. De eerste geïnteresseerden hebben zich hier ondertussen al voor aangemeld.
Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden en de visie van de stichting en wil je samen met ons Nederland verder blauw kleuren stuur dan een mail naar info@phoenix4kids.nl