phoenix logo
Phoenix4kids
Draagt u Phoenix4kids een warm hart toe?
Overweeg een donatie!

Wie zijn wij : Ontmoet ons Phoenix4kids bestuur!

No child should live in fear!

Ons vijfkoppig bestuur werkt dagelijks met veel passie aan de stichting. Wij vergaderen tweewekelijks met het hele bestuur.
Wij zijn een democratisch gekozen bestuur en zullen ten alle tijden in het belang van de kinderen en de vrijwilligers handelen.

Voorzitter
Bas van de Kuit
Secretaris
Mandy kalsbeek
Penningmeester
Ricardo diepeveen
Bestuurslid
Simon voorjans
bestuurslid
Claudiu hordouan

Waarom de naam Phoenix4Kids?

De phoenix heeft een oneindige levenscyclus. Hij verbrandt als zijn lichaam (te) oud is en wordt vervolgens als jonge vogel direct weer herboren uit zijn as. Daarom wordt de phoenix heel oud. Phoenixen kunnen naar believen verschijnen en verdwijnen. Het lied dat gezongen wordt door een phoenix, is magisch. Men beweert dat het mensen met een goed hart moed geeft en hun tegenstanders angst aanjaagt. De tranen van een phoenix werken genezend.

We hopen dat onze vriendschap en stichting net zo oneindig mag zijn als het leven van de Phoenix en dat we in een kinderleven mogen verschijnen als dat nodig blijkt te zijn. Verdwijnen zullen we nooit, maar wel op de achtergrond treden als er geen behoefte is aan onze aanwezigheid. Het geluid van de motoren is als het lied van de Phoenix en klinkt werkelijk magisch in de oren van kinderen als ze ons horen aankomen. We zullen proberen om net als de tranen helend te werken voor hart en kinderziel.