phoenix logo
Phoenix4kids
Draagt u Phoenix4kids een warm hart toe?
Overweeg een donatie!

Ook Vrijwilliger Worden?

Onze vrijwilligers!

Wij willen natuurlijk bij zoveel mogelijk kinderen een lach op het gezicht toveren, maar dit kunnen wij niet alleen.

We hebben inmiddels al een hele gezellige groep vrijwilligers om ons heen! Maar hoe meer vrijwilligers we hebben, hoe meer kindjes we kunnen helpen natuurlijk.

Wij zijn dus altijd op zoek naar vrijwilligers die wat willen betekenen voor de zwakkere kinderen onder ons. Dus heb jij een goed hart voor kinderen en ben je in het bezit van een motor, trike, zijspan, classic of American car dan is dit een mooie bijkomstigheid maar zeker geen verplichting.

Wat kun je dan voor ons en de kinderen betekenen?

Als een of meerdere kinderen jarig zijn dan gaan wij met zijn allen daarheen. Als wij een privé ritje regelen voor een kind zou het mooi zijn als je mee zou kunnen gaan. Als een kindje het moeilijk heeft dan gaan we er heen. Wij staan bekend als de vrienden van deze kinderen. Dus eigenlijk doe je wat je van je eigen vriend verwacht. Als je vriend je nodig heeft dan ben je voor hem/haar daar!

Daarnaast is er de mogelijkheid om het bestuur te ondersteunen in het organiseren van haar activiteiten.

Mocht je denken een bijdrage te kunnen leveren , vul dat het formulier hiernaast in en wij nemen spoedig contact met jou op!.

Wat bieden wij jou?

Een gezellige, ongedwongen sfeer, leuke mensen om je heen met dezelfde passie, kinderen, stoere bike’s, trike’s en cars.

De kinderen zijn natuurlijk het allerbelangrijkste. Maar daarnaast hebben wij broederschap hoog in het vaandel staan. 

Laat ons en de kinderen niet in de steek en meldt je aan via het aanmeldformulier hiernaast!