Chapters

phoenix logo
North

Phoenix4kids North

Logo phoenix north
12 oktober, benefietavond bij restaurant Bramigo in Assen.

Bij elk menu zal de eigenaar een gedeelte van de prijs afstaan aan onze stichting. Daarnaast zullen de fooien van die avond geheel toekomen aan stichting Phoenix4kids North.

Wil je lekker eten en ook nog onze stichting steunen, boek dan een tafeltje voor deze avond.

14 oktober, open dag chapter North.

Bij wijkvereniging Marsdijk in Assen zullen wij een open dag houden. Hier kan iedereen kennismaken met ons en informatie krijgen over onze stichting. Via deze weg proberen wij ook meer vrijwilligers te krijgen voor onze stichting.

Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten te doen.

Wat hebben we gedaan?

Zaterdag 23 september was onze slotrit van dit seizoen. Bij deze rit was het voor iedereen mogelijk om mee te rijden. Dit hebben diverse mensen ook gedaan waardoor er een mooi groepje voertuigen (en mensen) was. Nadat iedereen elkaar had begroet, een bakkie koffie had genuttigd en er een korte briefing was, zijn we gaan rijden door de provincie Drenthe. Via leuke (maar voor sommige te hobbelige) wegen hebben we een mooie tocht gereden. Als pauze plaats hebben wij gebruik mogen maken van de faciliteiten van speel- en ijsboerderij “De Drentse Koe”.

Na deze tocht was er nog de mogelijkheid om gezellig samen te zijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Woensdag 20 september zijn er een paar members naar het UMCG geweest om een Phoenixkindje vanuit Limburg uit te zwaaien. Hij moest een tijd in het UMCG verblijven voor behandelingen maar deze dag mocht hij eindelijk weer naar huis. Met een klein cadeautje is de familie door ons uitgezwaaid uit het noorden.

Later heeft chapter “Original” de familie opgevangen om hun het laatste stukje naar huis te begeleiden. Ondanks de vele kilometers tussen ons zijn we toch één stichting, met één doel.

Zaterdag 16 september hadden wij onze ledenvergadering. Tijdens deze vergadering werden de laatste nieuwtjes verteld en iedereen op de hoogte gebracht van de komende activiteiten.

Binnen het bestuur is er een wisseling geweest tussen Stephan, die zijn functie heeft neergelegd, en Angelique die zijn plekje in het bestuur heeft overgenomen. Stephan bedankt voor de inzet afgelopen jaren en Angelique heel veel plezier de komende jaren.

Er zijn een paar future-leden bedankt voor hun inzet binnen de stichting. Dit door een kleine oorkonde uit te reiken.

Drie vrijwilligers hebben hun inzet, enthousiasme en aanwezigheid de afgelopen tijd bewezen en zijn daarom “beloond” met de backpatch. Edwin, Danielle en Paul van harte gefeliciteerd.

Na de vergadering was het tijd voor ontspanning en zijn we naar “Robin Hood” in Drouwen gegaan. Hier hebben we geschoten met een grote en een kleine pijl en boog, een kruisboog, een luchtdrukpistool en een luchtdrukgeweer. Na een kleine competitie, met punten, mochten we vrij schieten, waarbij sommige zich uitgeleefd hebben om de roos uit de kaart te schieten. Nadat alle doelen geraakt waren was het tijd om te eten. Aan een lange tafel hebben we heerlijk gegeten en is de winnaar bekend gemaakt van de kleine competitie.

Dit was een zeer gezellige en leuke avond welke zeker voor herhaling vatbaar is.

Zaterdag 12 augustus waren wij, samen met vele andere stichtingen en onafhankelijke rijders, aanwezig bij de verwendag in Delfzijl. Deze dag wordt door winkel “Vuursteen” georganiseerd voor iedereen met een beperking. Zij kunnen een rondje meerijden op een trike of in een zijspan.

Ondanks een zeer natte start heeft iedereen zich prima vermaakt en was het weer een super gezellige dag.

Contact formulier Phoenix4kids North