Wie zijn wij

Zaterdag 27 augustus was het eindelijk zover. 

Na een dik half jaar voorbereidingen van Martijn en Tabitha en de laatste maanden met behulp van de first groep hier het resultaat. We mogen officieel van start met een heel mooi bestuur en leden. in de middag heeft het bestuur een chapter gesprek gehad en ‘s avonds werden we gepatched.

Het was een hele mooie bijzonder emotionele avond en Martijn heeft een mooie speech gehouden. Vol trots hebben de 1st van phoenix4kids, chapter Drachten, Friesland, Guardian Angels de backpatch in ontvangst mogen nemen. Onze future kreeg geen backpatch, maar als die zo door gaat komt die zeker met haar 24ste.
Wij willen echt iedereen bedanken die deze avond met ons gevierd hebben. Niet alleen original was er, maar ook gasten uit limburg en uit het noorden waren hele speciale mensen afgereisd om dit moment met ons te vieren. Iedereen heeft deze avond zo bijzonder gemaakt voor ons.

Binnenkort stellen we ons voor, maar eerst een impressie van de geweldige avond aan de hand van de foto’s. Een nieuw begin, een nieuwe start. Heel trots en dankbaar dat wij de kans krijgen om de visie van Phoenix te mogen uitdragen in Drachten. Trots op de groep waar wij mee mogen starten, maar het is niet alleen een nieuwe start.
Vanavond is ook een stukje afsluiten.

Voor mij en Tabitha een afsluiting van onze periode bij original. Ben heel dankbaar voor de stage die we hier mochten lopen. We hebben veel geleerd in deze periode, maar nog belangrijker was dat jullie ons hebben laten zien wat broederschap betekent en ben echt heel blij dat we jullie echte vrienden mogen noemen. We blijven hier komen en dat stukje sluiten we dus niet af.

Bedankt voor alles.

Namens alle Guardian Angels. Wensen we jullie een geweldige avond!


President Martijn
Secretary Tabitha
Treasurer Pascal
Board Henry
Board Lucy
Maaike
Dorothy
Destiny van the future
Gery en Jacob waren helaas niet aanwezig ivm gezondheids redenen.